"جشنواره غذای سالم ایرانی(سنتی،بومی،محلی)"
مراحل جشنواره غذای سالم ایرانی:
الف) مرحله اول: پردیس ها و مراکز آموزش عالی
1-الف: ثبت نام دانشجو معلمان متقاضی در لینک ثبت نام پردیس نسیبه
https://nasibeh.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=3964
2-الف: ارسال فیلم:
*هر شرکت کننده دو فیلم 3 الی 5 دقیقه ای (با حجم حداکثر 150 مگابایت) تهیه کرده و مطابق الگوی زیر به صورت آفلاین در سامانه یادگیری که لینک آن متعاقبا اعلام می گردد ، بارگذاری نماید.
فیلم اول:
**معرفی کامل دانشجو معلمان (نام و نام خانوادگی،رشته تحصیلی،ترم و محل تحصیل )
نکته: دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کننده واضح و قابل شناسایی باشد.
** معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آن ها
فیلم دوم:
***بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت
***تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط
نکته2: غذای اصلی مشتمل بر انواع غذاهای سنتی و محلی هر استان (اهمیت استفاده از چاشنی ها ، سبزی های معطر محلی استان ها) انواع آش ها ، آبگوشت ها ، پلوها ، کباب ها ، سالادها ، دسرها و ...
نکته3: در صورت کسب رتبه برتر در مرحله اول جشنواره، مرحله دوم جشنواره بین نفرات برتر و به صورت حضوری می باشد.
|
روز شمار جشنواره غذای سالم ایرانی |
||
|
تاریخ اجرا |
برنامه |
ردیف |
|
15 لغایت 20 آذرماه |
ثبت نام دانشجو معلمان متقاضی (از طریق لینک ثبت نام) |
1 |
|
14 لغایت 20 آذر ماه |
تشکیل کمیته داوری و صدور ابلاغ برای اعضاء کمیته |
2 |
|
21 لغایت 28 آذرماه |
ارسال فیلم به پردیس ها و مراکز |
3 |
|
29 لغایت 15 دی ماه |
دریافت فیلم ها و داوری و امتیاز دهی به غذاها |
4 |
|
15 لغایت 20 دی ماه |
انتخاب دو نفر برتر در هر پردیس و مرکز و ارسال گزارش |
5 |