پردیس نسیبه تهران

"جشنواره غذای سالم ایرانی(سنتی،بومی،محلی)"

                                                              

مراحل جشنواره غذای سالم ایرانی:

الف) مرحله اول: پردیس ها و مراکز آموزش عالی

1-الف: ثبت نام دانشجو معلمان متقاضی در لینک ثبت نام پردیس نسیبه

https://nasibeh.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=3964

 

2-الف: ارسال فیلم:

*هر شرکت کننده دو فیلم 3 الی 5 دقیقه ای (با حجم حداکثر 150 مگابایت) تهیه کرده و مطابق الگوی زیر به صورت آفلاین در سامانه یادگیری که  لینک آن متعاقبا اعلام می گردد ، بارگذاری نماید.

فیلم اول:

**معرفی کامل دانشجو معلمان (نام و نام خانوادگی،رشته تحصیلی،ترم و محل تحصیل )

نکته: دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کننده واضح و قابل شناسایی باشد.

** معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه  و توضیح در خصوص آن ها

فیلم دوم:

***بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت

***تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط

 

نکته2: غذای اصلی مشتمل بر انواع غذاهای سنتی و محلی هر استان (اهمیت استفاده از چاشنی ها ، سبزی های معطر محلی استان ها) انواع آش ها ، آبگوشت ها ، پلوها ، کباب ها ، سالادها ، دسرها و ...

نکته3: در صورت کسب رتبه برتر در مرحله اول جشنواره، مرحله دوم جشنواره بین نفرات برتر و به صورت حضوری می باشد.

 

روز شمار جشنواره غذای سالم ایرانی

تاریخ اجرا

برنامه

ردیف

15 لغایت 20 آذرماه

ثبت نام دانشجو معلمان متقاضی (از طریق لینک ثبت نام)

 1

14 لغایت 20 آذر ماه

تشکیل کمیته داوری و صدور ابلاغ برای اعضاء کمیته

2

21 لغایت 28 آذرماه

ارسال فیلم به پردیس ها و مراکز

3

29 لغایت 15 دی ماه

دریافت فیلم ها و داوری و امتیاز دهی به غذاها

4

15 لغایت 20 دی ماه

انتخاب دو نفر برتر در هر پردیس و مرکز و ارسال گزارش

5