برگزاری جشنواره ی غذای سالم ایرانی(سنتی ، بومی، محلی) با حضور دانشجومعلمان دختر در پردیس نسیبه
روز سه شنبه مورخ ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ جشنواره استانی غذای سالم ایرانی به میزبانی پردیس نسیبه تهران باحضور آقای دکتر اولی؛ مدیریت امور پردیس های استان تهران ، اقای دکتر یزدانی؛ معاونت برنامه ریزی وتوسعه منابع دانشگاه فرهنگیان استان تهران، اقای دکتر عمادی؛ مشاور ورئیس محترم اداره حوزه مدیریت دانشگاه فرهنگیان استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای مستقیمان؛ نماینده نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان ،خانم دکتر ممیزی ؛ سرپرست پردیس نسیبه برگزار شد.
در شروع جشنواره شرکت کنندگان در بازه زمانی مشخصی که برای آنها تعیین شده بود شروع به آشپزی وآماده کردن تدارکات کردند و سپس هئیت داوران و کارشناسان تغذیه به داوری و ارزیابی شرکت کنندگان پرداختند.
جلسه اختتامیه بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید برگزار شد. خانم دکتر ممیزی؛ ریاست پردیس نسیبه ضمن تشکر از حضور فعال دانشجویان و داوران خاطر نشان کردند : مهارت آشپزی یکی از هنرهایی است که معلمان ما باید بدان آراسته باشند . حاج آقای مستقیمان در ادامه فرمودند : برگزاری چنین برنامه هایی نشاط برانگیز است که سلامت روح و روان را نیز در پی داردو در آخر آقای دکتر یزدانی افزودند : همه ی اعضای خانواده باید قدردان نعمت ها و همچنین ؛ قدردان همدیگر باشند و آرزوی خیر و برکت و سلامتی برای خانواده های ایرانی از خداوند متعال خواستار شدند .
در پایان برندگان جشنواره مشخص شدند و از دانشجویان برگزیده تقدیر شد .